Nordaf Vintermøte 2025

Velkommen

Adresse

Quality Expo Fornebu

Påmeldings frist

January 9, 2025

Arrangør

NORDAF

Kjære deltakere og utstillere ved Vintermøtet i januar 2025!

Det er en stor glede å kunne invitere dere alle til årskonferansen i Dagkirurgi som tradisjonen tro avholdes ved Quality Hotel Expo på Fornebu 10. – 11. januar 2025.

Endelig begynner hverdagen igjen, etter at vi i mai i år gjennomførte den 15. internasjonale verdenskongressen i Dagkirurgi sammen med den internasjonale dagkirurgiorganisasjonen (IAAS). Det var gledelig å se at så mange fra Norge og Norden deltok både som foredragsholdere og tilhørere, og tilbakemeldingene fra det store utland har vært utelukkende positive.

Nå gleder vi oss til Vintermøtet og vi jobber intensivt med programmet som i tillegg til kjente poster som den «politiske formiddag» og «når ting nesten går galt» vil fokusere på to hovedtema – nevrokirurgi og plastikkirurgi i dagkirurgisk setting. Disse temaene ble valgt ut fra ønsker fra medlemmene under forrige årsmøte i 2023. Vi kommer selvsagt til å ha flere spennende tema som favner dagkirurgi i sin helhet både på fredagen og lørdagen.

Det blir middag på fredagskvelden der både utstillere og deltakere er hjertelig velkommen. KSCI.no, vår faste organisator som også hadde ansvaret under verdenskongressen, vil nok engang bidra til en vellykket årskongress.

Sett derfor av datoene 10. -11. januar for Vintermøtet 2025, vi gleder oss til å møte både kolleger og industrien på nytt!

Mvh Mads H. S. Moxness
President Norsk Dagkirurgisk Forening (NORDAF)